Healy: Eigen ervaringen

 

 

 

Eigen ervaring: 

      *Zelf heb ik de Healy sinds begin Mei 2020 en heb hem al elke dag gebruikt en uitgetest. Al snel heb ik al enkele zaken kunnen  opmerken.

Door mijn kennis van Orthomoleculaire voeding ken ik het belang van gezonde voeding maar ben ik ook niet onfeilbaar. Op dit moment heb ik enkele pubers in huis en meer moet ik jullie niet vertellen denk ik  ...

Na een dag of 3 - 4 de Healy te gebruiken met afwisselend de programma's 'Being', 'Release', 'Relax' en 'Balance' merkte ik al gauw op dat ik het snoepen 'vergat', ik had er geen nood meer aan ! Geweldig toch ! 

Ook voelde ik me innerlijk rustiger en zelfzekerder en dus kon ik de 'puberkuren' beter aan.

      Uiteindelijk ervaar ik ook meer energie om terug meer attent te zijn op de gezonde orthomoleculaire voeding, die ik steeds probeerde te onderhouden maar af en toe  toch even de moed niet had na veel energieverlies in de opvoeding. Ook coaches zijn maar mensen en tussen theorie en praktijk zit er soms wel een kloof, maar dat wil niet zeggen dat de kennis niet gedeeld kan worden 

Nobody's perfect!

       *Een andere ervaring die ik kan delen:  Ik heb nu minder weerstand om aan bepaalde taken te beginnen , die nu eenmaal moeten gebeuren in het huishouden, met het opvolgen van het schoolwerk of administratief (enz ...). Het kost me gewoon minder energie. De kinderen hebben er alvast ook baat bij als mama minder zucht :)

 

       *Ondanks de kennis over het belang van eten in een stressvrije omgeving  en op een rustig moment,  betrapte ik me er soms op dat ik toch weer net iets te snel een lekkere maaltijd had verorberd. Om allerlei gekende redenen in deze drukke samenleving uiteraard.  Nadien kreeg ik de gekende krampen of opgeblazen gevoel :( . Nogmaals  de kloof tussen kennis en toepassing is wel eens aanwezig door de drukte van de tijd. Sinds het gebruik van de Healy heb ik ook minder last  van deze neveneffecten. 

        *Ik merkte dat, door bijkomende opleidingen, meer computergebruik, een intenser en ietwat stressvoller leven in combinatie met druk gezin, mijn ogen wat sneller achteruit gingen (leeftijd zal ook een beetje een rol kunnen spelen :-) ) 

Nu gebruik ik met regelmaat het programma 'Ogen' en ik merk toch dat die ondersteuning zeker nuttig is, ik ga dus nog even door voor het echte resultaat want alles heeft zijn tijd nodig uiteraard! 

Dus toch geen bril !  Net iets handiger ...

       *Al geruime tijd voelde ik wat spanning / stijfheid thv mijn hals. Na het gebruik van het programma beweeglijkheid van Bio - energetische balans 1, merkte ik dat de pijn en de stijfheid verdwenen waren.

       * Sinds het gebruik van Healy merk ik dat mijn nachtrust verbeterd is. Ik word minder wakker tussendoor en mijn slaap is dus veel minder onderbroken Daar waar ik vroeger wel eens 2 à 3 maal op de klok keek en daardoor niet uitgerust wakker werd, word ik nu dankbaar wakker door een mooie nachtrust.

       * Tijdens een vakantie in de bergen en door te lossen schoenen of te dunne sokken, had ik na een bergtocht 2 blauwe teennagels aan mijn grote tenen ... ondanks de ervaring van alpinisme in mijn jeugd, ai ai ai toch :-) 

Ik gebruikte  wondgenezing, vernieuwing en  bloedsomloop ter ondersteuning met een mooi resultaat. De draagelijke maar lastige pijn was na een dag al veel verminderd en het hematoom verminderd elke dag een beetje. 

                                                                    Verder ervaringen zullen nog aangevuld worden ...

Er zijn veel mooie en zeer uiteenlopende ervaringen beschreven door anderen die ik, uiteraard, hier niet mag vermelden. Er bestaat wel een ervaringsgroep op FB zoals hoger beschreven.

 

Samenvatting : De Healy is echt de moeite waard, het is de frequentie van het leven !   

Disclaimer

De Healy is een medisch toestelletje en dus goedgekeurd en gecertificeerd (een Klasse IIa medisch apparaat en voldoet aan alle vereiste tests en inspecties.)

 “Healy is een medisch product voor de behandeling van chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn en migraine en voor de ondersteunende behandeling van psychische aandoeningen zoals depressie, angst en daarmee verbonden slaapstoornissen”.

Alle andere toepassingen van de Healy worden niet erkend door de reguliere geneeskunde omdat de werking hiervan niet wetenschappelijk is aangetoond.

Andere klachten mogen, omwille van medische certificering niet vermeld worden.

Er is een  Facebookgroep waarin andere ervaringen over specifieke klachten worden gedeeld.

Be4foodandbalance is niet verantwoordelijk voor de effecten van al dan niet verkeerd gebruik van Healy. De verantwoordelijkheid ligt steeds bij de gebruker zelf.

 

Voor meer info of toevoeging aan deze FBgroep ervaringen kan je gerust vrijblijvend contact opnemen.

Be4food&balance

Kattenhoflaan 67

2960 Sint-Job-in-'t-Goor

be4foodandbalance.svea@gmail.com

www.be4foodandbalance.info

Tel: 0032(0)497173214

  • Facebook Social Icon

© 2019 by Svea Wyn. Proudly created with Wix.com