Healy Programma's

 

 

 

Healy is een fantastische, energetische meerwaarde. Gecombineerd met een bewustere levensstijl door oa voeding en beweging, brengt het ons naar een diepgaander niveau van welzijn!

Healy is ontworpen als onderdeel van een (holistische) therapie in de praktijk of als ondersteuning van de gezondheid bij je thuis.

Uitproberen kan in mijn praktijk tijdens een consult en er wordt dan ook meer uitleg gegeven over het gebruik ervan. 

 

Hier vind je alvast een overzicht van de verschillende programma's en een kort filmpje dat al iets meer zegt over wat Healy kan.

Alvast een voorproefje voor de 'GOLD' programma's

Puur

Het Puur-programma is het ideale startpunt voor iedereen die begint met Healy. Dit programma helpt het energieveld van organismen bij het herstellen van de bio-energetische effecten van milieuvervuiling, gifstoffen, een ongezond dieet en andere negatieve factoren.

Zorg

Wij beschouwen een verzwakt bio-energetisch veld als de oorzaak van vele acute en chronische aandoeningen. Versterk je energieveld door middel van passende oefeningen, gezonde voeding en schoon water. Zorg betekent 'zorgen voor', met andere woorden het voorkomen van vele bio-energetische verstoringen.

Balans

Het delicate evenwicht tussen de verschillende lichaamsfuncties is zeer belangrijk voor ons welzijn en onze gezondheid. Balans verwijst naar de bio-energetische balans van de nieren, bloedsomloop, lymfesysteem en hormonen. Het is een ideaal programma voor een diepe bio-energetische vereffening van het energieveld in het lichaam.

Zijn

Wat het programma Balans is voor het lichaam, is het programma Zijn voor de geest. Het programma helpt je bij het terugwinnen van je emotionele evenwicht.

Energie

Prestaties hebben ondersteuning nodig. Ongeacht of je een goedgetrainde wedstrijdatleet bent, een gestreste manager of een drukbezette moeder, het programma Energie helpt je om te gaan met gezondheidsproblemen op een bio-energetische manier.

Ontspannen

Ontspannen staat voor een ontspannend anti-stress-effect. Stress is vaak de oorzaak van verzuring en onevenwichtigheid in het lichaam. Volgens ons worden vele ziekten veroorzaakt door permanente stress. Het moderne leven staat ons niet toe om onze dagelijkse zorgen en stress los te laten, een streven dat volgens ons van essentieel belang is voor herstel.

Loslaten

Er bestaan vele verschillende oorzaken voor pijn. Pijn kan bijvoorbeeld een symptoom zijn van verzuring van weefsels. Als alternatief voor, of als uitbreiding van de klassieke pijntoepassingen in Healy kun je het Nuno Nina Goudcyclus Ontspanningsprogramma gebruiken. In dit programma werk je systematisch in het bio-energetische veld van je lichaam, ongeacht waar de pijn zich in het lichaam bevindt.

Ben je overtuigd, dan kan ik je op weg helpen om een Healy bij je thuis te ontvangen. Be4foodandbalance is 1 van de distributiepartners van het moederbedrijf HealyWorld te Duitsland. Het bedrag van het consult wordt dan in mindering gebracht!

Ook nadien blijf ik kosteloos het Nederlands aanspreekpunt om je op weg te helpen met al je vragen rond het gebruik van de Healy!

Uiteraard ga je dit niet zomaar beslissen zonder meer info of  uitproberen dus aarzel niet om me te contacteren!  Het belooft een boeiend uurtje te worden!

Wil je graag lezen over ervaringen van anderen? Dat kan ! 

Laat me even weten of je graag wil toegevoegd worden aan de ervaringen Fb groep. Binnenkort komt er ook een mogelijkheid zonder Fb

Disclaimer

De Healy is een medisch toestelletje en dus goedgekeurd en gecertificeerd (een Klasse IIa medisch apparaat en voldoet aan alle vereiste tests en inspecties.)

 “Healy is een medisch product voor de behandeling van chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn en migraine en voor de ondersteunende behandeling van psychische aandoeningen zoals depressie, angst en daarmee verbonden slaapstoornissen”.

Alle andere toepassingen van de Healy worden niet erkend door de reguliere geneeskunde omdat de werking hiervan niet wetenschappelijk is aangetoond.

Andere klachten mogen, omwille van medische certificering niet vermeld worden.

Er is een  Facebookgroep waarin andere ervaringen over specifieke klachten worden gedeeld.

Be4foodandbalance is niet verantwoordelijk voor de effecten van al dan niet verkeerd gebruik van Healy. De verantwoordelijkheid ligt steeds bij de gebruker zelf.

 

Voor meer info of toevoeging aan deze FBgroep ervaringen kan je gerust vrijblijvend contact opnemen.

Be4food&balance

Kattenhoflaan 67

2960 Sint-Job-in-'t-Goor

be4foodandbalance.svea@gmail.com

www.be4foodandbalance.info

Tel: 0032(0)497173214

  • Facebook Social Icon

© 2019 by Svea Wyn. Proudly created with Wix.com