Healy

 

 

 

                      Frequentie voor het leven !

De Healy is een klein toestelletje (van 5 op  5cm ) dat frequenties stuurt naar ons lichaam. Je kan het zien als bioresonantie voor thuis. “Healy is een medisch product voor de behandeling van chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn en migraine en voor de ondersteunende behandeling van psychische aandoeningen zoals depressie, angst en daarmee verbonden slaapstoornissen”.

Elke cel in ons lichaam heeft een bepaalde frequentie en bij verstoring kan er disbalans optreden. De Healy gaat deze verstoring in celspanning opsporen en bijsturen  (gebaseerd op de theorie van Becker en Nordenstrom.)

Alles is energie en bestaat uit trillingen of frequenties, (zaols Albert Einstein en Nikola Tesla dat in de vorige eeuw al beschreven.)

Frequentie-therapie is erop gericht om, via specifieke trillingen, de balans in lichaam en geest te ondersteunen.

Met andere woorden, het  zelfgenezend vermogen van bovenstaande aandoeningen, wordt ondersteund!

* Zo zien we dat de cel fysiek ondersteund kan worden via orthomoleculaire voeding en energetisch met  Healy! 

Een gezonde cel = gezond weefsel = gezond orgaan = gezond lichaam !

Healy werd ontwikkeld door Marcus Schmieke (oprichter Timewaver) en Nuno Nina (Portugese onderzoeker en therapeut, leidt 7 privéklinieken, Zijn werkgebied beslaat hoofdzakelijk integratieve geneeskunst en celbiologie, ontwikkelaar van de 144.000 goldfrequenties )

Het moederbedrijf  HealyWorld is gevestigd in Duitsland.

Een Healy bestellen kan enkel via officiële distributiepartners of sponsors.

Indien U interesse hebt kan U via deze website, als 1 van de onafhankelijke distributie partners, een bestelling doen en bent U zeker van een Nederlandstalige begeleiding om Healy te leren kennen en goed te gebruiken.

De werking van Healy in het kort.

Healy werkt op dit moment met meer dan 120 programma's , onderverdeeld in 16 hoofdcategorieën. De Gouden cyclus is de basis van alle programma's en kan gebruikt worden ter ondersteuning bij een consult.

De andere programma's zijn voor iedereen specifiek te bepalen.

Elke cel heeft zijn eigen metabolisme: water, voedingsstoffen en zuurstof worden naar binnen gevoerd, metabolische producten moeten worden afgevoerd. Hiervoor is energie nodig.  De energieproductie van de cellen (ATP-synthese) en de synthese van proteïnen kunnen worden gestimuleerd door frequentie-therapie, alsook de celdeling en  het metabolisme.

De eiwitten in het celmembraan, die zorgen voor dit transport,  openen en sluiten naar behoefte. Voor dit mechanisme is een bepaald spanningspotentiaal nodig. Dat wil zeggen dat het spanningsverschil, tussen de celbinnenzijde en de celtussenruimte, verantwoordelijk is voor een gezond (fysiologisch) celmetabolisme.

Healy helpt  om de celspanning terug te brengen naar het gezonde (fysiologische) bereik, door het  aanvoeren van zwakke electrische stroompjes in het lichaam. De stroomsterktes zijn zeer laag  (enkele microampères.) 

Naar de mening van de mensen achter Healy, verklaart dit mechanisme waarom frequentietherapie een methode is, die  kan worden gebruikt, als ondersteuning. Uiteraard moet er ook bewust mee worden omgesprongen en ligt de verantwoordelijkheid bij de gebruiker!

Nieuwsgierig?! Klik dan hier 

Healy bestaat in 4 uitgaven :

Healy Gold: De basis voor iedereen om te starten

Gouden cyclus, Diepe cyclus, bio-energetic boost + 1 gratis programmagroep naar behoefte.

Healy Holistic Health (HH):

Healy Gold +  Pijn/Psyche, Bio-energetische Balans 1 + 2, Mentale balans, Meridianen 1 + 2, Slaap en Huid.

Healy HH plus:

Healy Gold + Healy HH +  Leren, Fitness, Beroep, Schoonheid/Huid, Chakra's, Bescherming. 

Healy Resonance:

Healy Gold + Healy HH + Healy HH plus  +  frequentie-databases: 39 Bach Bloesem Remedies, 42 homeopatische middelen, 76 Aminozuren, 68 Australische Bush Flowers, Alaska Gem Elixers, I-Ching, 27 Schlüssler Celzouten, Analyse toepassing en Auramodule

Contraindicaties 

 Niet gerbuiken tijdens zwangerschap, niet geschikt voor mensen die aan epilepsie lijden, bij een pacemaker, bij metalen voorwerpen in het lichaam (geen electrodes thv deze metalen voorwerpen) of wanneer er kans op bloedingen of embolie is.

 

De Healy Resonance kun je wel gebruiken bij deze contra-indicaties.

Disclaimer

De Healy is een medisch toestelletje en dus goedgekeurd en gecertificeerd (een Klasse IIa medisch apparaat en voldoet aan alle vereiste tests en inspecties.)

 “Healy is een medisch product voor de behandeling van chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn en migraine en voor de ondersteunende behandeling van psychische aandoeningen zoals depressie, angst en daarmee verbonden slaapstoornissen”.

Alle andere toepassingen van de Healy worden niet erkend door de reguliere geneeskunde omdat de werking hiervan niet wetenschappelijk is aangetoond.

Andere klachten mogen, omwille van medische certificering niet vermeld worden.

Er is een  Facebookgroep waarin andere ervaringen over specifieke klachten worden gedeeld.

Be4foodandbalance is niet verantwoordelijk voor de effecten van al dan niet verkeerd gebruik van Healy. De verantwoordelijkheid ligt steeds bij de gebruker zelf.

 

Voor meer info of toevoeging aan deze FBgroep ervaringen kan je gerust vrijblijvend contact opnemen.

Be4food&balance

Kattenhoflaan 67

2960 Sint-Job-in-'t-Goor

be4foodandbalance.svea@gmail.com

www.be4foodandbalance.info

Tel: 0032(0)497173214

  • Facebook Social Icon

© 2019 by Svea Wyn. Proudly created with Wix.com